عدد المساهمات : 374 نقاط : 1122 تاريخ التسجيل : 04/08/2011
موضوع: احلى فتة كوارع الأربعاء أغسطس 10, 2011 10:56 pm
المقادير اول حاجة فردة كارع حبهان مستكة ورق لورا ملح فلفل الكوارع نغسلها كويس جدا
انا كحتها بالسكينة ونضفتها كويس ونقعتها في ميه وملح وخل وبعدين غسلتها تاني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وبعدين بحطها في الحلة وبملاها مية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وحطها علي النار وسيبها تغلي هنلقيها عملت ريم كتير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نسيبها تغلي غلوة بعدين هنرمي المية دي ونعمل ميه جديدة نملي الحلة مية ونسيبها تغلي ونسقط فيها الكوارع مع الحبهان والمستكة وورق اللورا ونسيبها علي النار لو فيه ريم ظهر نشيله هي بتاخد وقت علي النار لحد لما تستوي
ولما تقرب علي السوا نحطلها الملح والفلفل نعرف انها استوت لما الجزء الابيض اللي عليها نلقيه طري لما نحط فيه الشوكة
نيجي للصلصة
حوالي1\2 كيلوعصير طماطم 5 فصوص ثوم ملح فلفل بهارات زبدة وزيت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ندق التوم نسيح الزبدة وشوية زيت